Saturday, April 16, 2011

Viking Range Corporation - više nego samo proizvođač high-end roštilj

!: Viking Range Corporation - više nego samo proizvođač high-end roštilj

Neki od najinovativnijih izuma proizlaze iz nekoga u potrazi za proizvod koji nije stvorio još. To je ono što se dogodilo s Fred Carl Jr., osnivač Viking Range Corporation, kada je bio u potrazi za obnoviti svoj dom više od dvadeset godina. Kao četvrta generacija izvođača, on je bio upoznat s pozitivne i negativne atribute komercijalnih varira, i primjetio da ih se pojavljuju u domovima. Shvativši nije bilo stambene aparat vani da se sastaoobje rigors visoke topline restoran-kuhanja još uvijek uskladiti s strogim zgrade kodovi, on je odlučio razviti vlastiti hibridni raspona. Nakon nekoliko godina istraživanja i razvoja, do siječnja 1987 Fred Carl Jr. bio distribuiranje prvi komercijalni stilu stambene raspona.

Danas, Viking Range Corporation zarađuje više od 300 milijuna dolara godišnje prodaje i zapošljava više od 1.000 lokalnih Greenwood, Mississippi stanovnika. Budući da je cjeloživotno Greenwood građanin, Carl Jr. samone može rasti svoj posao bilo gdje drugdje. Sa 87.000 četvornih podnožju proizvodni pogon i nekoliko distributivnih centara koje se nalazi u području Greenwood, Carl Jr. nije samo stvorio jedan od najvećih u privatnom vlasništvu tvrtke u Južnoj, ali i donio prihod ovog depresivni gradić. Dom za pamuk, som, i blues, Mississippi delta regija je jedan od najvažnijih osiromašena u narodu, koji je sve više razloga da se pohvale Carl Jr. za svoje opredjeljenje i predanostsvom rodnom gradu.

Carl Jr., u stvari, ima osnažene ruševnu u centru grada, poznat kao povijesni pamuk redak, a pretvaraju mnoge napuštene zgrade u Viking odredišta. Viking Meku, da tako kažemo, s 23 zgrada obnovljena i još uvijek brojimo. Viking Sjedište zauzima dva bloka od centra grada i nalazi se u blizini Viking's Alluvain Hotel and Spa, luksuzni hotel i 7.000 četvornih stopala spa da se ne zabavlja samo Viking dilera i prodajnih predstavnika, ali i kupci ibi-biti klijenti koji žele turneju Viking biljka ili uzeti kuhanje razred u obližnjem Viking Kuhanje škole. Ali čak i ako ne napravite hodočašće u Greenwood, još uvijek možete isprobati vaše kuhanje vještine na Viking raspon u bilo kojem od 16 Viking Kuhanje Škole razasuti diljem zemlje. To stanje-of-the-art demo i predavanje stilu Viking učionice privući više od 70.000 studenata godišnje i ponuditi nastavu iz regionalne kuhinje s formalnim kuhanje roštiljanje i tehnike.

Višegodine, Carl Jr. je dodao visokih performansi aparata Viking Line up. Od prvog Viking vanjski roštilj u 1997 u punom ljetnom kuhinjom redati u 2004, Carl Jr. je razvio uređaje za Viking unutarnju i vanjsku kuhinju koja prelazi očekivanja. Najnovija linija dizajner serije, puna linija aparata koji apelira na homeowner u potrazi za više suvremenih, moderniji dizajn koji se može integrirati u postojeće cabinetry. To je više moderan izgled sviše konkurentne cijene točku.

Viking proizvodi gotovo svaki aparat za dom, uključujući štednjake, pećnice, kuhar vrhovima, perilice posuđa, hladnjake, zamrzivače i. Countertop aparate kao što su tostere i mješalice i pribor za jelo i nosi Viking brand name. Svi proizvodi su proizvedeni u Sjedinjenim Američkim Državama i diljem svijeta prodano. A ako mislite da samo Viking proizvodi od nehrđajućeg čelika uređaji, razmislite ponovo. Hot nove boje od kobaltno plave do crvene utrke odrediti prostor za kuhanje ivizualno zabavljati oka, stvarajući savršeni spoj visokih performansi izlaz s trend-postavljanje stilu.

Čak i uz gospodarske krize, Viking Range Corporation ima svijetlu budućnost sa svojim elektrana uređaji nude trend usredotočene styling i izdržljiva konstrukcija. Carl Jr. je stvorio lifestyle brand, sinonim za luksuz življenja koji mnogi nastoje živjeti.


Viking Range Corporation - više nego samo proizvođač high-end roštilj

!: Power Washers Electric Guide !: Learn How Drug Rehabilitation Centers !: Secrets Wrought Iron Bakers Racks








No comments:

Post a Comment


Twitter Facebook Flickr RSS



Français Deutsch Italiano Português
Español 日本語 한국의 中国简体。