Saturday, March 12, 2011

Stand Mixer Recenzije KitchenAid, Cuisinart i Viking - koja marka je najbolje?

!: Stand Mixer Recenzije KitchenAid, Cuisinart i Viking - koja marka je najbolje?

[if ]
[endif]

Ako ste u potrazi za kupnju stajati mikser da se nadopuniti vaše kuhinje arsenal trebate uzeti u obzir trajnost, jamstvo i mogućnosti kako bi dobili najbolju vrijednost za svoj novac.

Izdržljiv mikser onaj s najviše metalne dijelove i samo vrlo malo plastične dijelove. Većina recepata u kojima će vam trebati mikser će zahtijevati mixer raditi za duže vrijeme. Plastični dijelovi mogu deformirati, pa čak i slom kad mikser akumulira toplinu - i to će akumulirati toplinukada ga upotrijebite za neko vrijeme. Metalni dijelovi i stanovanja s druge strane, je vrlo otporni na toplinu, to neće deformirati niti kvar.

Fleksibilna vrsta je onaj koji možete koristiti za širok raspon miješanje i miješanje sitni, a ne samo miješanje tijesta. Ovo je mjesto gdje brzina postavke i podesiti whisks dolaze u obzir. Neki svibanj čak nude mješalice privitke koji vam omogućuje da koristite svoj mikser kao miješalica, meso procesor i tjestenina maker samo u ime nekoliko.

U ovom pregledu, miće se pogledati na 3 industrije heavyweights na stand mikser. KitchenAid, Cuisinart i Viking marke su oko za neko vrijeme i prilično dominantna na tržištu.

KitchenAid

KitchenAid ima najširi sljedeće među stajati mješalice, i za dobar razlog. Ovaj stalak mikser nalazi se u mnogo kuhinja, vaše bake vjerojatno imao KitchenAid - vjerojatno je donesen na svoju majku, koja će se prenijeti na vas. Ovaj brand mikser je vrlo izdržljiv i trajetest vremena. KitchenAid je jedan od najboljih, ali tvrde da na prvom mjestu je nešto osporava.

Cuisinart

Ne smije se deklasiranoga od KitchenAid, Cuisinart je također jedan od heavyweights u areni stajati mikser. Ima dosta modela za izabrati iz. Ako vam je potrebna ozbiljna snaga, to je model koji omot snažan 800 vata. Cuisinart snage je njegova uporaba tehnologije. Ona ima mnogo obilježja udobnosti što čini vaše kuhinje obveze puno lakše i učinkovitije. ZaPrimjerice, to je odbrojavanja koji auto isključuje kada timer je završio.

Viking

Viking brand živi do svoje ime. To je tvrd, robustan i vrlo izdržljiva. Viking nije skrivao žilavost svoje stajalište mješalica unutra, oni ga flaunted. Samo gledajući izvana Viking stajati mikser, već možete cijeniti da je izgrađena rock solid. To je 1000 W motorom koji pobijediti bilo teško tijesto za podnošenje.

Koji stajati mikser je najbolji

To je tvrdpitanje bez jednostavan odgovor. Ako novac nije problem, dobili Viking. Viking je najmoćnija od sve tri, to je vjerojatno i najviše izdržljiva - ne najfleksibilniji ipak. Viking brand je za profesionalnog kuhara i stvarno ozbiljne home kuhar koji ne trebaju svoj mixer kao na dvostruko miješalica ili tjestenina maker. Ako trebate hraniti mali narod svakodnevno miješanje 6 kruhova, Viking je za vas, to je sagrađena da izdrži restoran razreda kazne.

Akone žele potrošiti bogatstvo na Viking, ali još uvijek žele čvrst stand mikser, onda Kuhinja je jasno pobjednik, to je nasred ceste između Cuisinart i Viking.


Stand Mixer Recenzije KitchenAid, Cuisinart i Viking - koja marka je najbolje?

!: Buy Yamaha Outboard Water Pump !: Lowest Price Upholstered Bedroom Set








No comments:

Post a Comment


Twitter Facebook Flickr RSS



Français Deutsch Italiano Português
Español 日本語 한국의 中国简体。