Thursday, March 10, 2011

Stop Razvod - 4 Savjeti o tome kako napraviti svoj brak rad

!: Stop Razvod - 4 Savjeti o tome kako napraviti svoj brak rad

[if ]
[endif]

Prije nego što datoteku za razvod od svog supruga, uzeti u obzir neke nedavne nalaz od istraživača na Sveučilištu u Chicagu. Našli su se u svojim istraživanjima parova na rubu odvajanja, one parove koji su spremni podijeliti gore, ali pronašao način da ostanu zajedno i raditi na njihov odnos, više od 2 / 3 od tih parova ostao u braku i još uvijek bili zajedno 5 godina kasnije .

Što to znači?

To je vrijedan truda kako bi pokušala spasiti svoj brak. Kad uzmete u obzir vrijeme,trud i trošak gadan razdvajanja ili razvoda, morate razmišljati o malo ulaganja u nastojanju da ostanu zajedno i raditi stvari van. Uz mješavinu svojeglav predanost, upornost u lice razdvajanja, uzajamne predanost radu na stvari i koristan smanjenja očekivanja u jedni druge, mnogi parovi jednostavno naći nove, zajedničko stajalište u njihov odnos. By izbjegavajući dugotrajno suđenje za razvod, uključujući emocionalne i fizičke cestarina jedni na druge, novinade za budućnost zajedno značajno povećao li ili ne postoje djeca koji su uključeni.

Jedna iznimka je to u slučaju kada fizičko nasilje je u korijenu sukoba. Ti parovi su očito bolje odvojeni. To primijeniti na par, kao i bilo oboljele djece. Razvod je loše, ali kao što je citiran u više navrata, "To je bolje da dolaze iz slomljena dom nego živjeti u jednom".

Savjetovanje je dano svaki par ičetiri područja nastao kao dosljedan:

Strpljenje - Daj odnos još jednu priliku. Nemojte žuriti da donese odluku ili potez samo zbog neposredne emocionalni stres. Financijska pitanja, djeca starenje, manje zahtjeve jedni na druge, na poslu svađu svi imaju način rada i sami se tijekom vremena.

Morate probati - Rad na odnos se ne razlikuje od bilo koje druge rada. Dobivate ono što ste stavili u. Potražite savjetovanje, idite na crkvu za savjet, naći prijateljamreža s onima sa sličnim situacijama ili uspjeh u preživjelih sličan okolnost.

Razgovarati međusobno, a ne jedni na druge - Tražite izgubljeno vrijeme prije rasprave bilo emocionalno pitanje. Uzmi voziti. Ili lijepo tiho hoda. To je iznenađujuće da kada je dobio 10 minuta za 'cool-down "tijekom svađe ili rasprave koja će vjerojatno dovesti do sukoba, nekoliko trenutaka sam se razmatrati stanje i pogled na pitanja iz druge točke gledišta mogu imati duboke , smirujući učinak.


Stop Razvod - 4 Savjeti o tome kako napraviti svoj brak rad

!: Freeze Warning Answer








No comments:

Post a Comment


Twitter Facebook Flickr RSS



Français Deutsch Italiano Português
Español 日本語 한국의 中国简体。